Rytme guitar
Peter Skovmand
Som 12 årig startede jeg med at spille klarinet og trompet hos min meget strenge og bestemte bedstefar, derfor faldt min interesse for den slags musik hurtigt.
Som 15-årig, så jeg i et ugeblad, en guitar og en guitarskole til salg.
Guitarskolen var af den kendte Jørgen Ingmann, som var mit meget store idol. Jeg fik bestilt, guitar og guitarskole, og lærte hurtigt nogle akkorder.
I 1964 dannede jeg sammen med 4 andre fra Kegnæs gruppen The Poor Boys. Ingen af os vidste noget om sammenspil og vores trommeslager havde aldrig set et trommesæt før.
Vi blev medlem af Bobby Booking i Sønderborg, og herigennem fik vi en del arrangementer. På Bobby spillede vi næsten én gang om ugen, enten torsdag eller lørdag. Vi stoppede i 1969.
Efter endt millitærtjeneste kom jeg med i gruppen Def Cisum fra Sønderborg. Det var en 6-mands gruppe med en engelsk forsanger. Vi spillede hovedsagelig Deep Purple - Black Sabba o.s.v. noget meget hårdtslående musik.
I 1979 dannedes sammen med forsangeren fra Def Cisum gruppen The Locomotion fra Nordborg. Efter en pause på 23 år fik jeg tilbudt at komme med i orkestret The Tommyguns.
Dette har jeg ikke fortrudt et sekund. Vi har et knaldgodt kammeratskab og så brænder vi alle for musikken